Tjenester

Alt innenfor utvikling, bygg og næring.

Totalleverandør av bolig

Vi er stolte over å være totalleverandør av bolig. Vi tilbyr komplette løsninger for alle boligbehov og dekker hele prosjektet fra planlegging og design, til bygging og ferdigstillelse.

Enebolig og større

Vi tilbyr komplette løsninger når det kommer til nye eneboliger eller større prosjekter. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging og design, til levering og montering av ferdige produkter. Vi kan skreddersy løsninger etter dine behov og krav, og tilby rådgivning om alt fra materialvalg til løsninger for energieffektivisering.

Rehabilitering av næring

Vi tilbyr profesjonell rehabilitering av næringsbygg som omfatter komplett analyse og gjennomgang av eksisterende bygningsstrukturer og systemer. Vi har et høyt kompetansenivå innen rehabilitering av næringsbygg som gjør det mulig for oss å tilby en omfattende og effektiv løsning for å forbedre byggets funksjonalitet og estetikk.

Totalentreprise næringsarealer

Vi tilbyr totalentreprise for renovasjon av næringsarealer. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging og prosjektledelse til ferdigstilling. Vi har spesialisert oss på prosjekter som omfatter både nye og eksisterende næringslokaler, og bistår med å oppnå ønsket resultat.

Prosjektledelse

Vi har dedikerte fagpersoner som tilbyr prosjektledelse for å sikre effektivitet og fremdrift i prosjektet.

Bistand med byggesøknad

Vi har bred erfaring med å søke om byggetillatelse og hjelper deg å samle og produsere dokumentasjon som kreves for å fullføre søknaden. Vi tilbyr veiledning gjennom hele prosessen, inkludert å kommunisere med lokale bygningsovervåkere og andre myndigheter. Vi tilbyr også en omfattende revisjon av planene dine for å sikre at de oppfyller alle krav og retningslinjer som gjelder for byggetillatelser.

Arbeidstegninger /
teknisk tegning

Utforming av tekniske tegninger krever ekspertise og kunnskap som er helt nødvendig for å oppnå suksess med et prosjekt. Vi bruker markedet fremste verktøy og teknologier for å sikre det beste resultatet. Vårt nettverk av erfarne fagpersoner sikrer en trygg og komplett leveranse.

Har du et prosjekt?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale